• Fragt fra 25 kr
  • Ved køb for 399 kr får du fri fragt
  • Leveringstid 1-2 hverdage

STYLEBOX LYNGBY

Frisør, negletekniker, stylist, makeup-artist og mange fantastiske produkter. Det rummer StyleBox i Lyngby. Vi elsker beauty og giver dig alt i skønhed samlet på ét sted.

Frisør, produkter, stylist – alt under ét tag

Træt af dit look? StyleBox i Lyngby pifter liv i dit hår, dine negle eller din makeup og hjælper dig med at finde de helt rigtige produkter til dig. Hos os kan du få den helt store tur eller det lille tip, der gør en virkelig forskel.

StyleBox i Lyngby har uddannet personale, og vi er altid klar med det gode råd og en fantastisk forandring. Hos StyleBox er alle medarbejderne uddannede frisører, makeup-artister, stylister eller negleteknikere. StyleBox i Lyngby følger tiden og den nyeste mode, og vi er alle gode til at spotte, hvilken stil, der passer dig. Mangler du en Redken-Shampoo, et ghd krøllejern eller et produkt fra Kérastase? Kom ind hos os i StyleBox i Lyngby – så finder vi en god løsning til dig.

Professionelle frisørprodukter til dig  

StyleBox er forhandler af de lækreste brands indenfor makeup, hårprodukter og -pleje, negle og accessories. StyleBox-butikkerne råder over mere end 2000 lækre og fantastiske produkter. Sortimentet i butikkerne kan dog variere alt efter butikkernes størrelse. Prøv en lækker Redken-shampoo, et ghd krøllejern eller et lækkert produkt fra Kérastase. Du kan herudover købe produkter fra over 35 brands; blandt andet fra Kevin Murphy, Moroccan Oil, Kérastase og Maria Nila. I butikkerne er vi altid klar til at tale om, hvilke produkter, der passer lige til dig. Bemærk, at sortimentet i butikkerne kan variere. 

Frisørtid? Book en tid

Vidunderlig? Det bliver du hos os. Vi finder frem til den perfekte stil, der matcher din personlighed. Vi er klar, så book en tid her. Du kan læse mere om vores mange skønne behandlinger. 

StyleBox er en del af Matas-familien. Hver eneste gang du handler i en StyleBox-butik, får du Club Matas-point. Husk derfor dit Club Matas-kort, hver gang du for eksempel køber en Redken-Shampoo eller et ghd krøllejern i en StyleBox-butik.

Du finder os i Lyngby Storcenter 

StyleBox Lyngby
Lyngby Storcenter 44
2800 Lyngby

Åbningstider:

Mandag - fredag             10.00 - 19.00
Lørdag                          10.00 - 17.00
Søndage                       10.00 - 17.00

Kontakt:

Telefon: 45 93 97 74
Mail: ­[email protected]