• Fragt fra 25 kr
  • Ved køb for 399 kr får du fri fragt
  • Leveringstid 1-2 hverdage

Stylebox Kolding

Mangler du en frisør i Kolding, en dygtig negletekniker eller en stylist, der kan puste lidt liv i dit look? StyleBox i Kolding giver dig alt i skønhed under ét og samme tag. Hos StyleBox kan du også købe mange af dine yndlingsprodukter; køb for eksempel en Kérastase-shampoo eller et ghd glattejern. Vi har mange forskellige produkter fra blandt andet ghd, Kérastase og Maria Nila.

Frisør, negle, makeup

StyleBox i Kolding har uddannede frisører, negleteknikere, stylister og makeup-artister, og du kan derfor få stylet og klippet dit hår, du kan få lavet negle, få lagt makeup, og du kan også købe mange produkter fra lækre og professionelle brands.

Så udover frisører, negleteknikere, makeup-artister og stylister, rummer StyleBox også altså dine yndlingsprodukter inden for makeup, hårprodukter og -pleje, negle og accessories. Forkæl dig selv med Kérastase-shampoo, et ghd glattejern eller et produkt fra Maria Nila.

StyleBox' butikker råder over 35 brands og mere end 2000 lækre og fantastiske produkter. Sortimentet i butikken kan variere alt efter butikkens størrelse.

Frisør og gode råd

Hos StyleBox i Kolding står vi altid klar med gode råd til netop din styling. Vores uddannede personale følger moden, og vi er gode til at spotte, hvilken frisure, der er perfekt til dig.  

Book en frisørtid og meget mere

Vi er altid klar til at give dig et godt råd med på vejen, ligesom vi altid er klar til at give dig en fantastisk forandring. Vi er klar, så book en tid her – ligegyldigt om det drejer sig om en tid til frisøren, til stylisten eller negleteknikeren. Læs mere om de vores lækre behandlinger.

StyleBox er en del af Matas-familien. Hver eneste gang du handler i en StyleBox-butik, får du Club Matas-point. Husk derfor dit Club Matas-kort, hver gang du for eksempel køber en Kérastase-shampoo eller et ghd glattejern i en StyleBox-butik.

Beauty Angel

Læs mere om Beauty Angel i Stylebox Kolidng HER.

Find din frisør i Kolding Storcenter 

Kolding Storcenter
Skovvangen 42
6000 Kolding

Åbningstider:

Mandag - fredag                               10 - 20
Lørdag                                              10 - 17
Søndag når centeret har åbent

Kontakt:

Telefon: 76313032
Mail: [email protected]