• Fragt fra 25 kr
  • Ved køb for 399 kr får du fri fragt
  • Leveringstid 1-2 hverdage

STYLEBOX FREDERIKSBERG
 

StyleBox på Frederiksberg giver dig alt i skønhed under ét tag. Trænger du til en frisørtid? En ny frisure, ny inspiration til en lækker makeup, eller har du brug for råd og vejledning om, hvilke produkter, der passer bedst til dig? Kom ind i StyleBox på Frederiksberg – vi tager hånd om dig og dine ønsker.

Frisør, produkter, stylist – alt under ét tag

StyleBox på Frederiksberg har uddannet personale, der altid er klar på at give dig en fantastisk forandring. Vi er alle uddannede frisører, makeup-artister, stylister eller negleteknikere, og vi er klar til at give dig gode råd til din styling. Vi følger tiden og den nyeste mode, og vi er gode til at spotte, hvilken stil, der passer dig. Mangler du en shampoo fra Moroccan Oil, et ghd glattejern eller makeup fra M2 Beauté? Kom ind til StyleBox på Frederiksberg – så finder vi en god løsning til dig.

Professionelle frisørprodukter til dig  

Hos StyleBox kan købe hotte brands indenfor makeup, hårprodukter og -pleje, negle og accessories. StyleBox-butikkerne råder over 35 brands og mere end 2000 lækre og fantastiske produkter. Sortimentet i butikkerne kan dog variere alt efter butikkernes størrelse. Kom ind hos os og forkæl dig selv med en shampoo fra Moroccan Oil, et glattejern fra ghd, makeup fra Smashbox, bareMinerals eller M2 Beauté og mange andre produkter fra blandt andet Kevin Murphy, Kérastase og Maria Nila. I butikkerne er vi altid klar til at tale om, hvilke produkter, der passer lige til dig. 

Book en frisørtid

Vi elsker at gøre dig absolut vidunderlig. Vi finder frem til en stil, der perfekt matcher den personlighed, du er. Vi er klar, så book en tid her. Du kan her læse mere om vores mange skønne behandlinger.

StyleBox er en del af Matas-familien – og er du medlem af Club Matas, får du Club Matas-point, hver eneste gang dukøber for eksempel en shampoo fra Moroccan Oi eller et ghd glattejern i en StyleBox-butik.

Du finder os i Frederiksberg Centret

Frederiksberg Centret, butik 123
Falkoner Allé 21
2000 Frederiksberg

Åbningstider:

Mandag - fredag                                   10-19
Lørdag                                                  10-17
Søndag                                                 10-17

Kontakt:

Telefon: 38101743
Mail: [email protected]