• Fragt fra 25 kr
  • Ved køb for 399 kr får du fri fragt
  • Leveringstid 1-2 hverdage

STYLEBOX BY MATAS

Your One Stop Style Shop – alt under ét tag!

 

I StyleBox kan du både blive stylet og købe mere end 35 spændende mærker inden for hårpleje, makeup, negle og accessories. Du finder over 2.000 spændende produkter i vores butikker fra mærker som L'Oréal Professionel, Kérastase, Redken, Moroccanoil og CND. 

På hylderne har vi de mærker, vi synes, der er bedst at arbejde med – både professionelt og derhjemme. På makeupsiden har vi valgt Smashbox, bareMinerals og M2 Beauté, og til neglene har vi valgt de professionelle linjer fra O.P.I, Essie og CND Shellac. Til håret finder du Danmarks største udvalg af frisørernes egne mærker og mærker fra L'Oréal Professionel, Kérastase og Redken til Moroccanoil. Selvfølgelig finder du også et bredt udvalg af stylingtools fra bl.a. kvalitetsmærket Ghd.

Din StyleBox-Styler er altid klar til at give dig et tip og et godt råd med på vejen. Vi er stylister, makeupartister, negleteknikere og uddannede frisører. Vi kan se, hvad der vil klæde dig og kan give dig den helt store make-over – eller det lille tip, der fornyer din stil. Vi har helt styr på produkterne og hjælper dig med at finde rundt i mærker som L'Oréal Professionel, Kérastase, Redken, Moroccanoil, CND og mange flere.  StyleBox er en del af Matasfamilien.

Vores eneste shop ligger i Rødovre Centret – og derudover har vi en Webshop, der har åbent 24/7. Brug os som et luksuriøst pitstop på en ganske almindelig hverdag: Vi lover dig, du går glad og skøn herfra!

 

VI MATCHER NETPRISEN
PÅ AL PROFESSIONEL HÅRPLEJE

 

Match mod laveste netpris 
Hos StyleBox by Matas er du garanteret den laveste pris på al professionel hårpleje når du shopper i butikken og på Stylebox.dk.

Vi matcher prisen på AL professionel hårpleje 
Prismatch gælder alle professionelle hårplejeprodukter, dvs. shampoo, balsam, hårkure og styling fra alle de store brands som fx Redken, American Crew, Tigi, Kérastase m.fl.

Så enkelt er det
Finder du et hårplejeprodukt billigere andetsteds – på nettet eller i en butik – matcher StyleBox by Matas prisen. Eneste krav er, at du har fundet prisen i en anden dansk butik eller på en danskejet webshop, og at nedenstående betingelser er opfyldt.

Sådan fungerer StyleBox Prismatch
Hvis du handler online, så skriv en kommentar når du lægger din ordre, hvor du lægger et link til der hvor du har set varen billigere, samt en kommentar omkring hvilken pris du har set varen til.

Hvis du handler i butik, så klip/print eller medbring på anden vis dokumentation for det tilbud, du har fundet.

Prisen skal selvfølgelig være aktuel på købstidspunktet og betingelserne i ”Det med småt” skal være opfyldt.

Det med småt
Produktet skal være markeret med #vimatcherprisen
Produktet skal være på lager til onlinekøb hos konkurrenten.
Prismatch er på det tidspunkt hvor ordren lægges.
Restpartier, køtilbud, demovarer o.lign. er ikke omfattet af StyleBox Prismatch, som også kun gælder køb til privat brug.
Prismatch indbefatter ikke fordelsklubber på nettet.

StyleBox er Club Matas Partner
StyleBox har indgået samarbejde med Club Matas, og er ClubM Partner. Det betyder, at du optjener point, hver gang du handler og bruger dit medlemskort i vores StyleBox shop. Og ind i mellem vil du også kunne få nogle helt unikke medlemstilbud. Når du handler for 10 kr. får du 1 point, så husk at vise dit Club Matas kort, næste gang du handler – og du vil hurtigt få endnu flere skønne point, som du kan forkæle dig selv med i Club Matas Pointshop.

Bytteregler

Varer i original, ubrudt emballage byttes inden for 3 uger. Gaver skal være forsynet med et byttemærke samt en plombering for at kunne byttes efterfølgende.

Vi giver penge retur inden for 8 dage mod forevisning af kvittering, og hvis varen er i original ubrudt stand.