• Fragt fra 25 kr
  • Ved køb for 399 kr får du fri fragt
  • Leveringstid 1-2 hverdage

Vi søger stylere til StyleBox

StyleBox er en helt ny kæde, hvor vores kunder både kan blive stylet og købe lækre produkter inden for hår, makeup og negle. Har du en sikker stil? Kan du se, hvad der vil klæde andre? Og er du god til at spotte nye trends? Så er du måske en af vores nye Stylere!

Profil: The Styler Specialist

Du har en faglig baggrund som frisør eller negletekniker. Du kan dit håndværk og er opdateret i de nyeste teknikker inden for dit fag. Du ser personen som en helhed og rådgiver kompetent og entusiastisk om skønhed og stil, også uden for dit fagområde.

Profil: The Styler Artist

Du har en faglig baggrund som make-up artist, stylist, materialist eller kosmetolog. Du er en fantastisk sælger, fordi du forstår at rådgive og finde de helt rigtige produkter til hver enkelt kunde.

For begge profiler gælder:

Du følger med i trends inden for mode, skønhed og livsstil i magasiner, på nettet og på gaden.

Du har en sikker stil og er god til at fremhæve de bedste sider i andre. Du er god til at læse mennesker og se deres muligheder. Du involverer dig i dine kunder og de produkter, du anbefaler. Du giver udtryk for dine holdninger på en positiv, entusiastisk og inspirerende måde.

Du kommer nemt og hurtigt i kontakt med andre, og du er åben, udadvendt, og uformel. Du er inspirerende og motiverende at være sammen med, og du både lytter og bliver lyttet til. Det gælder både, når du er sammen med kunderne og dine kollegaer. Er du den nye Styler i StyleBox? Så fortæl os hvorfor du lige matcher perfekt - via et kortfattet CV med et vellignende foto og et par ord om dig selv. Har du lyst, kan du også præsentere dig selv ved at sende en lille film.

Ansøgere, der bliver udvalgt til samtaler, skal være klar til at deltage i en række personanalyser og praktiske frisør- og stylingopgaver.

 

Ledige stillinger:

Store Manager til StyleBox By Matas

Frisører, negleteknikere og sælgere/make-up artister til Stylebox

 

Send en uopfordret ansøgning her