• Fragt fra 25 kr
  • Ved køb for 399 kr får du fri fragt
  • Leveringstid 1-2 hverdage

BOOK TID LYNGBY

Frisør i Lyngby? Negletekniker i Lyngby? Stylist i Lyngby? Makeup-artist i Lyngby?

Frisør m.m samlet ét sted

Vi har gjort det nemt for dig. StyleBox i Lyngby er både en frisør, negletekniker, makeup-artist og stylist samlet i én butik. Hertil kan du shoppe blandt de hotteste brands indenfor makeup, hårprodukter og pleje. Du kan blandt andet købe Smashbox, BareMinerals, M2 Beauté, Essie, Bumble & Bumble, Kerastase, Sebastian og Crew, ligesom du også finder også et bredt udvalg af stylingværktøjer; glattejern, krøllejern, hårtørrer fra eksempelvis kvalitetsmærket Ghd.

Altid professionel behandling

Alle medarbejdere hos StyleBox er uddannet enten frisører, stylister, negleteknikere eller makeup-artister. Hos StyleBox i Lyngby kræser vi om vores kunder og sørger altid for at yde den bedste betjening. Vi følger de nyeste trends, og vi er derfor altid klar til at give dig en skøn ny frisure, flotte negle eller en make-up med den der wow-effekt.

Frisør, skinnende negle eller ny makeup

StyleBox i Lyngby hjælper dig, hvis du ønsker en lille forandring i hverdagen. Vil du have en skøn ny frisure kan vi, som frisør i Lyngby, også hjælpe dig her. Vi spotter hurtigt, hvilken ny frisure, der vil klæde dig bedst, og vi er klar til at give dig den helt store tur eller det lille tip, der fornyer din stil. Har du særlige ønsker, skal du bare fortælle os om dem, så ser vi sammen på det.

Club Matas-medlem?

Brug StyleBox i Lyngby som et skønt lille getaway: Book en tid hos StyleBox Lyngby –  vi lover, du kommer til at gå glad og skøn fra os i StyleBox Lyngby. Husk at bruge dit Club Matas-kort, når du er hos os. Dine Club Matas-point venter på dig.  

Frisør i Lyngby

StyleBox Lyngby
Lyngby Storcenter 44
2800 Lyngby

Åbningstider:

Mandag - fredag                   10.00 - 19.00
Lørdag                                  10.00 - 17.00
Søndage                               10.00 - 17.00

Kontakt:

Telefon: 45 93 97 74
Mail: ­[email protected]