• Fragt fra 25 kr
  • Ved køb for 399 kr får du fri fragt
  • Leveringstid 1-2 hverdage

BOOK TID KOLDING

Er det tid til en ny frisure? Mangler du inspiration til at forny din make-up? Eller er dine negle slidte og triste at se på? StyleBox i Kolding tilbyder forskellige behandlinger, og vi lover, at du går skøn og glad herfra.

Vi kræser for vores kunder

StyleBox er din frisør i Kolding. Du kommer til os, når du skal have den helt store tur eller det lille tip, der fornyer din stil. Har du særlige ønsker, skal du bare fortælle os om dem, så ser vi sammen på det. Hvis du har mere brug for andet end en frisør, kan vi også hjælpe dig med stylister, negleteknikere og makeup-artister.

Frisør, der følger tidens trends

Hos StyleBox er alle vores medarbejdere uddannet enten frisører, stylister, negleteknikere eller makeup-artister – og vi gør vores ypperste for, at du får en god og professionel behandling. Vi følger med tiden og ved derfor, hvad der rør sig i modeverdenen. Og netop derfor er vi altid klar til at give dig gode råd og vejledning til, hvordan din nye frisure, dine flotte negle eller din blændende make-up skal være. Hvis du har særlige ønsker, skal du bare fortælle os om dem – så ser vi sammen på det.     

Frisør og selvforkælelse?

Nyt hår, ny inspiration til dine negle eller en frisk ny makeup – StyleBox i Kolding er stedet, hvor du kan læne dig tilbage, nyde livet og lade os gøre arbejdet. Book en tid hos StyleBox Kolding. Vi lover dig, du går glad og skøn herfra – og er du Club Matas-medlem, optjener du også Club Matas-point.

Frisør i Kolding– find den her

Kolding Storcenter
Skovvangen 42
6000 Kolding

Åbningstider:

Mandag - fredag                               10 - 20
Lørdag                                              10 - 17
Søndag når centeret har åbent

Kontakt:

Telefon: 76313032
Mail: [email protected]