• Fragt fra 25 kr
  • Ved køb for 399 kr får du fri fragt
  • Leveringstid 1-2 hverdage

BOOK TID FREDERIKSBERG

Hos StyleBox på Frederiksberg sparer vi dig for en masse tid. Vi er nemlig både frisør, negletekniker, stylist, makeup-artist, men også stedet, hvor du køber dine hårprodukter og stylingværktøjer.

Samlet ét sted

Vi har gjort det nemt for dig. Alle medarbejdere hos StyleBox er uddannet enten frisører, stylister, negleteknikere eller makeup-artister. Hos StyleBox på Frederiksberg kræser vi om vores kunder og sørger altid for at yde den bedste betjening. Vi følger de nyeste trends, og vi er derfor altid klar til at give dig en skøn ny frisure, smukke negle en make-up, der passer lige netop til dig. Hertil kan du også shoppe blandt de mest populære mærker indenfor makeup, hårprodukter og pleje. Du kan blandt andet købe Smashbox, BareMinerals, M2 Beauté, CND - Creativ Nail Design, Bumble & Bumble, Kerastase, Sebastian og Crew, og du finder et bredt udvalg af blandt andet glattejern, krøllejern, hårtørrer fra eksempelvis kvalitetsmærket Ghd.

Vi ved, hvad der klæder dig bedst

StyleBox på Frederiksberg hjælper dig, hvis du ønsker en lille forandring i hverdagen. Vil du have en skøn ny frisure kan vi, som frisør på Frederiksberg, også hjælpe dig her. Vi er hurtige til at spotte, hvilken ny frisure, der vil klæde dig bedst, og vi står klar til at give dig det lille tip, der pifter din hverdag op. Hos os kan du også få den helt store tur –  vi elsker at hjælpe vores kunder. Har du særlige ønsker, skal du bare fortælle os om dem, så ser vi sammen på det.

Club Matas-medlem?

Du kan bruge StyleBox på Frederiksberg som et skønt og givende lille getaway: Book en tid hos StyleBox Frederiksberg – du kommer til at gå glad og skøn fra os. Husk at bruge dit Club Matas-kort, når du er hos os. Dine Club Matas-point venter på dig.  

Find din frisør, negletekniker eller stylist

Find os her:

Frederiksberg Centret, butik 123
Falkoner Allé 21
2000 Frederiksberg

Åbningstider:

Mandag - fredag                                  10-19
Lørdag                                                 10-17
Søndag                                                10-17

Kontakt:

Telefon: 38101743
Mail: [email protected]