• Fragt fra 25 kr
  • Ved køb for 399 kr får du fri fragt
  • Leveringstid 1-2 hverdage

BOOK TID FIELDS

Leder du efter en frisør, en stylist, en negletekniker eller en makeup-artist i Fields? Vi følger tidens trends – derfor er vi altid klar til at give dig en skøn ny frisure, flotte negle eller en blændende make-up.  

Frisør og stylist – samlet ét sted

StyleBox i Fields er både en frisør, negletekniker, makeup-artist og stylist samlet i én butik.  

Inspiration til et nyt look?

Vil du have flotte skinnende negle eller ideer til en ny makeup? Hos StyleBox i Fields står vi klar til at hjælpe dig. Vil du have en skøn ny frisure kan vi, som frisør i Fields, også hjælpe dig her. Hos StyleBox i Fields er vi gode til at spotte, hvilken ny frisure, der vil klæde dig bedst. Vi er klar til at give dig den helt store tur eller det lille tip, der fornyer din stil. Har du særlige ønsker, skal du bare fortælle os om dem, så ser vi sammen på det.

Frisører, der følger tidens trends

Alle medarbejdere hos StyleBox er uddannet enten frisører, stylister, negleteknikere eller makeup-artister. Hos StyleBox i Fields kan du derfor altid føle dig sikker på at få en god og professionel behandling. Vi sørger for altid at følge moden, de nyeste trends og hvad der virker. Derfor altid klar til at give dig en skøn ny frisure, flotte negle eller en blændende make-up – og vi kræser for alle vores kunder.

Få Club Matas-point 

Brug StyleBox i Fields som et luksuriøst afbræk i hverdag: Book en tid hos StyleBox Fields. Du kommer til at gå glad og skøn fra os i StyleBox Fields. Husk at bruge dit Club Matas-kort, når du er hos os. Dine Club Matas-point venter på dig.  

Find din frisør eller stylist i Fields

Fields Shopping Center
Butik 205, plan 1
2300 København S

Åbningstider:

Alle ugens dage
10.00 - 20.00

Kontakt:

Telefon: 32 62 62 04 
Mail: [email protected]