• Fragt fra 25 kr
  • Ved køb for 399 kr får du fri fragt
  • Leveringstid 1-2 hverdage

BOOK TID ESBJERG

Mangler du en frisør i Esbjerg, der kan give dig den helt rigtige frisure? Mangler du en dygtig stylist, en negletekniker eller en makeup-artist?

På udkig efter en frisør i Esbjerg?

Hos StyleBox i Esbjerg står vi klar til at hjælpe dig. Er du på udkig efter en frisør i Esbjerg, der kan give dig en skøn frisure, tilbyder vi forskellige ydelser. Hos StyleBox i Esbjerg er vi gode til at spotte, hvilken frisure, der vil klæde dig bedst. Vi er klar til at give dig den helt store tur eller det lille tip, der fornyer din stil. Har du særlige ønsker, skal du bare fortælle os om dem, så ser vi sammen på det. Vi laver også flotte negle eller lægger en smuk make-up – og vi kræser for alle vores kunder.

Frisøren, der følger de nyeste trends

Alle vores medarbejdere er uddannet frisører, stylister, negleteknikere eller makeup-artister. Hos StyleBox i Esbjerg følger vi altid de nyeste trends og er derfor altid klar til at give dig en skøn ny frisure.  

Luksuriøst pitstop

Brug StyleBox som et luksuriøst pitstop på en ganske almindelig hverdag: Book en tid hos StyleBox Esbjerg. Vi lover dig, du går glad og skøn herfra – og er du Club Matas-medlem, optjener du også Club Matas-point.

Find din frisør, negletekniker, makeup-artist eller stylist

Du finder os på denne adresse:

Kongensgade 51
6700 Esbjerg

Åbningstider:

Mandag til fredag 10-20
Lørdag 10-17
Første og sidste søndag 10-17

Kontakt:

Telefon: 27 80 80 85
Mail: [email protected]