• Fragt fra 25 kr
  • Ved køb for 399 kr får du fri fragt
  • Leveringstid 1-2 hverdage

BOOK TID AARHUS

Leder du efter en frisør i Aarhus, der følger tidens trends og kan give dig en lækker ny frisure? Eller har du mere brug for en dygtig stylist, en negletekniker eller en makeup-artist?

Frisør og flotte skinnende negle

Hos StyleBox i Aarhus står vi klar. Vi hjælper dig med at få flotte negle eller en smukt lagt make-up – og vi kræser for alle vores kunder. Vil du have en skøn ny frisure, kan vi, som frisør i Aarhus, også hjælpe dig her. Hos StyleBox i Aarhus er vi gode til at spotte, hvilken ny frisure, der vil klæde dig bedst. Vi er klar til at give dig den helt store tur eller det lille tip, der fornyer din stil. Har du særlige ønsker, skal du bare fortælle os om dem, så ser vi sammen på det.  

Frisør, negletekniker, makeup-artist

Alle medarbejdere hos StyleBox er uddannet enten frisører, stylister, negleteknikere eller makeup-artister. Hos StyleBox i Aarhus kan du derfor altid føle dig sikker på at få en god og professionel behandling. Vi sørger for altid at følge moden, de nyeste trends og hvad der virker. Derfor er vi altid klar til at give dig en skøn ny frisure, flotte negle og en blændende make-up.   

Book en tid til selvforkælelse

Brug StyleBox i Aarhus som et luksuriøst afbræk i hverdag: Book en tid hos StyleBox Aarhus. Vi lover dig, du går glad og skøn herfra – og er du Club Matas-medlem, optjener du også Club Matas-point.

StyleBox - Frisør i Aarhus

Bruuns Galleri butik 455
M. P. Bruuns Gade 25
8000 Aarhus C

Åbningstider:

Mandag - fredag                         10.00 - 20.00
Lørdag                                        10.00 - 17.00
Søndag                                       10.00 - 17.00

Kontakt:

Telefon: 86192234
Mail: [email protected]